Patent aanvragen in één dag, hoe is het mogelijk?

Wist u dat een octrooigemachtigde tijdens zijn examen de conclusies, het belangrijkste deel van een patent aanvraag, binnen zes uur moet kunnen opstellen? En wanneer je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, maar begrijpt dat een dag 24 uur heeft, dan is de rekensom al snel gemaakt. Bij Inaday is het mogelijk om patent aan te vragen binnen één dag.

Inaday heeft deze 24-uurs mentaliteit zich eigen gemaakt en haar werkproces geoptimaliseerd, waardoor we de "patentaanvraag in één dag" kunnen aanbieden. Dit betekent dat we na het definitieve akkoord van de klant binnen één werkdag het eerste concept voor een patentaanvraag aanleveren. Dit concept is een volwaardige octrooiaanvraag, die voldoet aan alle eisen, die door onze Orde van Octrooigemachtigden gesteld worden. En dan krijgt u daar boven op nog onze Inaday dienstverlening bij.

Wanneer we u het eerste concept voor de patent aanvraag aanleveren, is het aan u om daarop eventuele aanvullingen of commentaar te geven, wat we vervolgens zo snel mogelijk weer verwerken. Als de tekst akkoord is kunnen we de aanvraag binnen een uur ingediend hebben bij het Nederlandse Octrooicentrum of het Europees Octrooibureau.

Bel nu voor een vrijblijvend gesprek

085 0291819

   Stel je vraag via WhatsApp