Innovatievoucher

Met een innovatievoucher kunt u tegen een gereduceerd tarief bij Inaday een patentaanvraag of octrooiaanvraag door een ervaren octrooigemachtigde laten opstellen en bij het Nederlandse Octrooicentrum laten indienen.

Meer weten ? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een octrooiaanvraag zorgt voor rust

Met een innovatievoucher kunt u tegen een gereduceerd tarief bij Inaday een patentaanvraag of octrooiaanvraag door een ervaren octrooigemachtigde laten opstellen en bij het Nederlandse Octrooicentrum laten indienen. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw technische innovatie, uitvinding of slimme idee beschermd is en u vrij bent om met andere partijen te praten. Zo kunt u met een gerust hart werken aan de marktintroductie.

Bovendien hebt u met een ingediende patentaanvraag een jaar lang de mogelijkheid om de bescherming naar andere landen uit te breiden. U kunt zelfs in het eerste jaar het product over de gehele wereld tonen en pas aan het eind van het jaar beslissen waar u verdere bescherming wenst. Door het indienen van het Nederlandse octrooi of patent hebt u dus in feite een jaar lang bescherming voor de gehele wereld!

Wat zijn de voorwaarden voor de Innovatievoucher?

  • Het bedrijf moet een KvK inschrijving hebben en mag niet ouder dan 3 jaar zijn.
  • Er mag slechts één voucher per bedrijf worden gebruikt.

Wat krijgt u voor een innovatievoucher?

  • Een door een ervaren Nederlands en Europees octrooigemachtigde opgestelde octrooiaanvraag.
  • Indiening van de aanvraag bij het Nederlandse Octrooicentrum (OCNL).
  • Een na indiening van de aanvraag door het OCNL uitgevoerd nationaal nieuwheidsonderzoek.
  • Tijdige herinneringen aan het verlopen van het eerste jaar, zodat op tijd beslist kan worden over bescherming in het buitenland.
  • Reminders voor het in stand houden van het patent of octrooi.
  • De gebruikelijke heldere en transparante dienstverlening van Inaday.

Wat kost een innovatievoucher?

De kosten voor een innovatievoucher bedragen EUR 3.600,- ex BTW. Ten opzichte van het reguliere Inaday-tarief scheelt dat al snel 25% in de kosten.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

   Stel je vraag via WhatsApp