Patentonderzoek

Benieuwd of uw uitvinding te beschermen is? Voor € 1045,- doorzoeken we voor u de patentdatabases en geven we u deskundig advies over de diverse beschermingsmogelijkheden.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

 

En wanneer uw idee nieuw is, vragen we ook graag voor u patentbescherming aan.

Advies over de patent mogelijkheden

Een patentonderzoek kan gedaan worden om er achter te komen of uw idee of uitvinding met een patent beschermd kan worden. Dit onderzoek wordt meestal gedaan voordat er patent aangevraagd wordt. Hierom wordt het ook wel een oriënterend nieuwheidsonderzoek genoemd. Bij dit onderzoek wordt door ons in een gespecialiseerde database gezocht naar publicaties op het gebied van de uitvinding. We beschrijven de gevonden publicaties die voor uw uitvinding relevant zijn. Ook adviseren we over de mogelijkheden voor patentbescherming voor uw uitvinding. Wij hanteren een vast tarief van € 1.125,- (exclusief BTW) voor het nieuwheidsonderzoek. Een oriënterend nieuwheidsonderzoek is optioneel.

Uw uitvinding is nieuw ?

We vragen natuurlijk graag bescherming voor uw idee aan als er goede mogelijkheden zijn voor patentbescherming. Dit kan blijken uit het nieuwheidsonderzoek, maar het kan natuurlijk ook dat u zonder onderzoek overtuigd bent van de mogelijkheden voor patentbescherming.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over het beschermen van uw uitvinding.

   Stel je vraag via WhatsApp