Octrooigemachtigde met ervaring

Wij willen graag dat je bij Inaday komt werken. Inaday is een kantoor met enthousiaste medewerkers en een groeiende klantenkring uit het midden- en kleinbedrijf. Onze transparante aanpak, waarbij we van tevoren exact aangeven wat de klant van ons kan verwachten, spreekt velen aan. Daardoor hebben we niet alleen klanten uit onze regio, maar ook klanten uit het westen en zuiden van Nederland en daarbuiten. Zelfs klanten uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Filipijnen en Dubai weten Inaday te vinden.

Wie zoeken we ?

We zoeken octrooigemachtigden met ervaring en met een technische achtergrond, passend bij de gebruikelijke opdrachten, die we van onze klanten uit het midden- en kleinbedrijf krijgen. Mocht je echter een (bio)chemische achtergrond hebben en kun je een paar mooie klanten meenemen, dan willen we je ook zeker uitnodigen om te solliciteren.

Verder verwachten we van je dat je een ondernemende mentaliteit hebt, dat je niet bang bent om een risico te nemen, dat je met nieuwe ideeën komt en dat je ook graag met deze nieuwe ideeën aan de slag gaat.

En dan vraag je je af: moet ik naar Enschede of Heerenveen verhuizen?

Al zouden we je graag dagelijks in Enschede of Heerenveen zien, we begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Verhuizen is niet eenvoudig. Misschien heeft je partner een goede baan en zitten je kinderen op een leuke school, waar ze veel vriendjes hebben. Daarom willen we je graag de mogelijkheid bieden om in de buurt van je huidige woonplaats een nieuwe Inaday vestiging op te zetten.

Wat levert het je op?

Naast een nieuwe impuls, nieuwe collega’s, vrijheid en de mogelijkheid om naar eigen inzicht een vestiging op te zetten, willen we je ook graag je huidige salaris en je huidige secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Daarnaast kun je binnen enkele jaren aandeelhouder worden van Inaday en kun je dit aandeel vervolgens maximaal uitbreiden.

Wat als je nog in opleiding bent?

Ook als je nog in opleiding bent, willen we graag dat je bij Inaday komt werken. Mocht je een afkoopsom in je contract met je huidige werkgever hebben, dan nemen we dat graag voor onze rekening, zodra je bij Inaday komt werken.

En moet je dan ook In-a-day aanvragen schrijven?

Tijdens een kennismakingsgesprek leggen we je graag uit hoe dat in zijn werk gaat. Je zult dan merken dat het weinig verschilt van hetgeen je gewend bent.

Als je nieuwsgierig bent geworden, neem dan contact op met: Bas-Jan ’t Jong

  • Postadres: Piet Heinstraat 12, 7511 JE Enschede
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Stel je vraag via WhatsApp